Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

BEMUTATKOZUNK

Szeretettel üdvözlöm óvodánk honlapján! Óvodánk 1967 óta működik Miskolcon a Kassai utca 17 sz. alatt. Két szintes épületünk öt csoportjába életkor szerinti megoszlásban járnak a gyerekek, óvodapedagógusaink felmenő rendszerben vezetik a csoportokat. Óvodánk kívül – belül felújításon esett át, csoportszobáink meghittek, játékra csalogatóak, derűt árasztóak, melyekben 10 óvónéni és 5 dajka néni várja nap mint nap az óvodásokat. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek feszültségmentesen, jó hangulatban töltsék napjaikat.
Szeretetteljes, érzelmi biztonságot nyújtó légkörben, a családdal szorosan együttműködve, az életkori sajátosságokat és az egyéni fejlődési ütemet figyelembe véve segítjük elő a gyermekek személyiségfejlődését, képességeik kibontakoztatását, illetve az iskolakezdéshez szükséges ismeretek elsajátítását. Munkánkat szükség esetén pszichológus, logopédus, védőnő valamint a pedagógiai szakszolgálat is segíti. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy óvodásaink a mozgásigényüket sokoldalúan elégíthessék ki. A délelőtti testnevelés foglalkozásokon kívül lehetőséget biztosítunk a néptánccal, korcsolyázással, úszással való ismerkedésre is.
Ezen kívül fakultatív módon angol nyelvi és hittan foglalkozásokon is részt vehetnek a gyerekek. Kiemelten fontosnak tartjuk a természet megismerését és megóvását. Udvarunk tágas és árnyékos, minden évszakban alkalmas a gyermekek játék- és sporttevékenységére. Nevelő munkánkat a szülőkkel kialakított bizalomteli kapcsolatban együttesen tudjuk a leghatékonyabban végezni, ezért gyakran szervezünk olyan eseményeket, melyen a szülők és a gyerekek együtt vesznek részt (Márton napi vásár, karácsonyi készülődés, stb.)
Takácsné Géczy Ildikó
tagóvoda vezető
Rólunk

GALÉRIA